Over Ons

Wat is “Het Hof“?

Gevestigd in Hengelo heeft “Het Hof” de volgende doelstelling: “Het geeft mensen de kans zich te ontwikkelen in het theatercircuit“. Vooral hier in het oosten van Nederland is er behoefte aan een leerplaats waar mensen zich kunnen oriënteren in de theaterwereld, want hiervoor moet men toch al snel in het westen zijn. Binnen “Het Hof” staat zelfontplooiing centraal.

Zowel de Theaterproducties als de Toneelschool dragen hetzelfde uit, namelijk; een veilige en gemoedelijke sfeer waarin een ieder de ruimte krijgt om te zijn wie hij/ zij is of zou willen zijn. Een positieve en persoonlijke benadering ligt hieraan ten grondslag. Er kan veel besproken worden. De mogelijkheden binnen de organisatie zijn enorm.

Wat te verwachten?
Van “Het Hof” kan verwacht worden dat er op een professionele basis goede begeleiding is en wordt gegeven. Dat professionaliteit en persoonlijkheid hand in hand gaan.

Men kan toneellessen en de Musical Class volgen of zich aanmelden om deel te nemen  aan een theaterproductie. Voor dit laatste is een selectieprocedure. Bij elke nieuwe theaterproductie wordt er een nieuwe selectie gemaakt. Het staat voorop dat Het Hof blijft gaan voor kwaliteit.

Voor bedrijven en scholen geldt  een goede samenwerking en afstemming om zo uw wensen te vervullen. Het uitgangspunt zijn úw wensen!

 

Kortom:
“Het Hof” staat voor een goede leer- en orientatieplaats voor alles wat met theater te maken heeft. Je bent welkom!